Informació

Enguany i com ja és habitual al nostre centre, els alumnes de 4t d'ESO i de 2n de Batxillerat han organitzat una quina, que tindrà lloc el proper 14 de desembre, a les 9 del vespre a la Sala Polivalent del centre, amb la finalitat de recaptar diners pels viatges de fi de curs.

La Quina fa que els alumnes s’organitzin i treballin en equip amb molta il·lusió per preparar un esdeveniment que permet a tota la comunitat educativa – famílies, alumnes i professors – trobar-nos i gaudir d’una vetllada plena de diversió i bon ambient. El nostre servei de bar us oferirà begudes i sopars.

D'altra banda, cal fer esment a les nombroses empreses que han volgut col.laborar, desinteressadament, i que han propiciat que puguem sortejar caps de setmana tant en cases rurals de Catalunya com de la resta d'Espanya, àpats a diferents restaurants de la Comarca, entrades al cinema, petits electrodomèstics, una Smart TV , una Play Station, bitllets de tren a Port Aventura, la millor selecció de vins i caves i moltes sorpreses més que faran que aquesta quina no us deixi indiferent!.

Us convidem a participar-hi.

Altres