Informació

El divendres 8 de novembre, a 2/4 d'onze del matí, es va dur a terme una trobada amb tots els consellers que formen part del Consell Ciutadà d'Infants de Figueres. L’acte va comptar amb la presència de l’alcaldessa Agnès Lladó i es va centrar en donar la benvinguda als nous consellers i dinamitzadors i acomiadar els antics.

Els nostres consellers: En Samir Espinal, la Jana Planas, la Dúnia Bentalh (1r d’ESO), la Paula Saez ( 2n d’ESO) i la Paula Jugo de 3r d’ESO van poder gaudir d’una jornada productiva juntament amb els dinamitzadors van posar de manifest les inquietuds i reptes necessaris per tal de millorar la nostra ciutat.

En aquesta 6a sessió d'aquest curs del Parlament Verd, amb els representants dels diferents grups, s'han debatut i acordat els següents punts:

 1. Aprovació de l’acta anterior.
 2. Informacions diverses sobre el Consell d'Infants.
 3. Pròrroga programes Apilo/Taps.
 4. Propostes per a Carnaval 2019
 5. Treballs per comissions

Els representants del centre al Consell d'Infants informa de les diverses propostes que ha aprovat el Consell sobre les festes i fires de Santa Creu: concerts per a menors (horari, grups…), més diversitat de música, per a més gent, tallers a la barraca del Consell d’infants.

S'acorda continuar participant al concurs APILO XII i en la recollida solidària de taps.

Es voten les les propostes que han sorgit de les diferents classes sobre les activitats de carnaval.

En aquesta 5a sessió d'aquest curs del Parlament Verd, amb els representants dels diferents grups, s'han debatut i acordat els següents punts:

 1. Aprovació de l’acta anterior.
 2. Constitució de les comissions de treball.
 3. Elecció nom Canal Youtube.
 4. Valoració del activitats de Nadal.
 5. Carnaval 2019.
 6. Lavabos i neteja del centre.
 7. Torn obert de paraula.

Altres