Informació

El Servei de mediació vol fer balanç de com ha anat la seva tasca durant aquest curs 16-17. Hem realitzat força mediacions sobretot a 1r i 2 d’ESO.

Les mediadores Maria Gallego i Judit Romera de 3r ESO A, Alba Trias, Sarah Blasco i Sara Llanet de 3r ESO B i Júlia Llanet de 3r ESO C, conjuntament amb la coordinadora de Mediació, la professora Dolors Vergés ens sentim satisfetes per les mediacions realitzades al llarg del curs.

També hem col·laborat i l'experiència ha estat molt positiva en dur a terme a les tutories de 1r i 2n d’ESO una activitat de resolució de conflictes. D’aquesta manera hem pogut intercanviar opinions amb els alumnes entorn a la manera de resoldre conflictes i com la mediació pot ajudar amb l’escolta activa a resoldre problemes entre iguals.

Recordar també que vam estar formades per a poder col·laborar amb les mosses d’esquadra en les xerrades d’Internet segura que es realitzen el 1r trimestre amb l’alumnat de 1r d’ESO.

Agraïm a la cap d’estudis i a tots els tutors/es que han confiat en nosaltres i ens han derivat mediacions a part de les que hem realitzat de forma voluntària.

El curs vinent continuarem com a mediadores col·laborant en la millora de la convivència en el centre. Intervindrem en les xerrades d’Internet segura i impulsarem també noves activitats per a poder passar a les tutories i així seguir potenciant encara més el Servei de Mediació.

Altres