Informació

Hem iniciat un curs més el Servei de Mediació. Una bona manera de resoldre conflictes entre vosaltres mateixos , parlant i arribant pactes. Us oferim un espai d’escolta activa que es troba en el departament d’orientació educativa.


L'equip de Mediació d'aquest curs format per alumnat de 4t ESO.

Si voleu accedir al Servei de Mediació ho podeu fer dirigint-vos a la coordinadora de mediació Dolors Vergés, a qualsevol mediador/a , parlant amb el tutor/a o apuntar-vos directament al suro informatiu de mediació (al departament d’orientació) en una graella que trobareu dins una carpeta. Els mediadors us han anat informant també passant per les diferents tutories.

A cada aula teniu un tríptic explicatiu i el llistat de mediadors. Són els mateixos del curs passat i ara estan cursant 4t d’ESO. En l’institut hi ha zones amb cartells explicatius , recordant-vos la importància de la mediació que té com a finalitat: millorar la convivència en el centre.

També informar-vos que participen conjuntament amb les mosses d’esquadra a les xerrades tallers: "Internet Segura de tu a tu" que s’impartiran properament a 1r d’ESO.

Per últim fer referència que un dels nostres mediadors: L’Arnau Ferreres ha creat el disseny del logotip que representarà cada final de curs a les trobades de mediació que realitzem conjuntament amb altres instituts de Figueres.

Altres