Informació

S'ha obert el Servei de Mediació 18-19 amb els nous mediadors/es, amb moltes ganes d'ajudar a resoldre conflictes entre iguals, afavorint així la convivència a l’institut.

Aquest servei és una eina que a través de l'escolta activa pretén ajudar a trobar les solucions més adients a cada conflicte. El Servei de mediació proporciona els recursos necessaris, alumnes mediadors i un espai de trobada, el Departament d'Orientació Educativa.

Els mediadors i mediadores, de 3r d'ESO, varen ser formats per la coordinadora de mediació del centre Dolors Vergés, durant el 3r trimestre del curs passat.

Els alumnes mediador són: Arnau Ferreres, Leyre González, Sofia Jan, Anna Sastre (3r ESO A), Marc Polonio, Gisela Soler, Marcos Urey (3r ESO B), i Núria Coloma (3r ESO C)

Podeu accedir al Servei de mediació de forma voluntària, anant al plafó que hi ha a l’espai de mediació (Departament d’Orientació Educativa) i apuntar-vos en el full-registre de mediacions, explicant el motiu del conflicte. Els mediadors es posaran en contacte per a realitzar la mediació.

Com a novetat, aquest curs trobareu un model de registre de mediació a Consergeria per a tenir un altre espai per poder realitzar la petició de mediació. També podeu explicar el motiu del conflicte als tutors que passaran el cas a la coordinadora de mediació, i així s’engega el procés de mediació.

Desitgem que davant un conflicte el Servei de mediació us sigui d’utilitat.

Altres