Informació

El Servei de mediació de l’institut agreix la tasca realitzada a les mediadores durant els dos últims cursos. Agraïm la seva voluntat , compromís i implicació que han fet possible seguir endavant en el projecte de Mediació.

Les mediadores Sarah Blasco, Maria Gallego, Júlia Llanet, Sara Llanet, Judit Romera i Alba Trias han participant en aquest 3r trimestre en l’activitat de tutoria de 2n ESO "Convivència i mediació. Ser mediador /a" per a cercar voluntariat per ser format com a futurs mediadors/es pel proper curs. Amb aquesta activitat, i col·laborant durant unes sessions de tutoria formant als nous mediadors finalitzaran la seva tasca de dos cursos en el Servei de Mediació del nostre institut.

Varen començar la seva tasca el curs 16-17 essent formades per poder participar en les xerrades i tallers com "Internet Segura" a 1r d’ESO. Realitzaren activament mediacions i participant en activitats de mediació i resolució de conflictes a les tutories de 1r i 2n d’ESO.

En aquest curs 17-18 han continuat contribuint a la millora de la convivència del centre fent que el Servei de Mediació hagi estat una bona eina per a cercar alternatives per a resoldre conflictes entre l’alumnat. També ha estat molt positiu el fet poder compartir la seva experiència entorn a la mediació amb altres instituts en la trobada que va tenir lloc el 8 de maig en l’institut Monturiol de Figueres.

Com a mostra de reconeixement se’ls va entregar per la Diada de Sant Jordi un diploma per la seva participació activa en el Servei de mediació. La seva valoració durant aquests dos cursos ha estat que els ha enriquit com a persones i que l’experiència ha estat gratificant.

Altres