Informació

Un cinturó per a invidents, maquetes de cases domòtiques, màquines expenedores, robots humanoides, drons, Cotxes teledirigits des del mòbil, instruments musicals electrònics, ninots que ballen... Aquests aparells són el que es van poder veure en l’exposició “Impulsem la Robòtica. Tecnologies creatives a l’aula” al CosmoCaixa el dissabte 6 de febrer.

En total, 700 alumnes de 4t ESO de 56 instituts van exposar els seus projectes. En tots el treballs s’hi apliquen coneixements d'electrònica, programació, construcció i encaix que han anat aprenen a la matèria de Tecnologia que han cursat durant l’Educació Secundària Obligatòria..

Els alumnes del nostre institut hi van presentar 4 projectes elaborats amb tecnologia i programació Arduïno, que van exposar juntament amb un vídeo i una fitxa informativa de cada projecte.

Les alumnes Ada Gorgot­Palau i Marina Jofre van presentar el projecte “Robot humanoide a escala real”, es tracta d'un robot de grans dimensions que fa preguntes i confirma l'encert o l'errada de la resposta de forma verbal i gestual. Visualitzeu el vídeo: Impulsem la Robòtica: Humanoide.

Altres