Informació

La setmana de l’11 al 15 de març els alumnes de 4t d’ESO i 2n de Batxillerat van viatjar a Itàlia i Berlín, respectivament. Aprofitant la visita a ciutats molt fotogèniques i per aconseguir un viatge més actiu, l'alumnat va poder participar en concursos de fotografia organitzats des del centre.

El viatge de final de curs d’Itàlia, els alumnes van poder visitar i conèixer ciutats de la regió Nord d’Itàlia com Verona, Venècia, Florència, Lucca i Pisa. És precisament a Pisa on se'ls va plantejar el concurs fotogràfic dins la plataforma Instagram amb el hashtag #pisacendrassos2019. El resultat del concurs ha donat com a guanyadors a les fotografies més originals i artístiques a:

  • Primer premi: Arnau Teruel.
  • Segon premi: Mercè Coll, Berta Jofre i Gina Tubert.
  • Tercer premi: Aniol Cortada, Berta Jofre, Aina Pujolar, Gina Tubert, Irene Torrent i Pau Villén.

Les 3 fotografies premiades del concurs #pisacendrassos2019

Els alumnes de 4t ESO van conèixer Venècia per mitjà d'una gimcana fotogràfica. Organitzats per grups i amb un plànol, van recórrer i descobrir els racons més curiosos de la ciutat dels canals. El grup guanyador va ser el més ràpid en realitzar les 24 fotos de què constava la gimcana, el grup estava format per: Maria González, Carla Cardona, Laia Ricart, Esther Rodríguez, Ona Cervera, Marta Núñez, Luis Alanés


Una de les fotos de l'equip guanyador de la gimcana fotogràfica.

A l'àlbum Gimcana a Venèciapodeu veure algunes de les fotografies.

Pel que fa a l'alumnat de 2n de Batxillerat, els guanyadors del concurs a Instagram sota el hashtag #brandenburgcendrassos2019 han estat:

  • Primer premi: Martí Cortada i Jaume Güibas.
  • Segon premi: Marina Fulladosa i Júlia Pagès.

També s'ha concedit un premi especial a l'alumna Mariona Alaminos pel vídeo Viatge a Berlín.


Les 2 fotografies premiades del concurs #brandenburgcendrassos2019

Enhorabona a tots els participants i guanyadors. Esperem que hàgiu gaudit molt del vostre viatge de final d'etapa.

Altres