Informació

El passat dijous 15 de maig els alumnes de 3r d'ESO que cursen la matèria optativa d'Emprenedoria i han creat la cooperativa escolar CoopPop van anar a Girona per assistir a la Jornada d'Emprenedoria dels Instituts de les comarques gironines organitzada per la Diputació de Girona i Emprengi.

Aquestes cooperatives formen part del projecte EJE que té com a principal objectiu que els alumnes de secundària tinguin un primer contacte amb el món empresarial, mitjançant la creació i la gestió d’una empresa, desenvolupant una activitat mercantil d'intercanvi de productes amb una cooperativa sòcia.

La jornada va ser organitzada per Empren.gi (Associació per a la promoció del cooperativisme i l’emprenedoria als centres educatius de les comarques de Girona) formada per professors de diferents instituts de la província i va comptar amb la col·laboració de l'Ajuntament de Girona, la Diputació de Girona, la Cambra de Comerç i l'Ateneu Cooperatiu de les Terres Gironines.

La primera part va transcórrer al Teatre Municipal de Girona i va consistir amb la xerrada: “Per què cooperar? Construïm un equip?” impartida per Eric Llacuna de la cooperativa Alter Inceptum.

Seguidament es va procedir al lliurament de diplomes als 320 alumnes participants de 16 instituts de les comarques Gironines.

La segona part de la jornada va consistir en la Fira Mercat al passeig Pompeu Fabra, a càrrec de les 24 cooperatives de la demarcació de Girona que enguany formen part d'aquest projecte.

La nostra cooperativa oferia productes de l'Alt Empordà de gran qualitat i reconeixement , i va incloure, formatges del Mas Marcè, melmelades de Can Tuies, embotits de la Carnisseria Joan i Elena, galetes del Forn de la Barceloneta, mel d'Abellaires Empordanesos i fruits secs d'Exclusives Franco-Compte. A tots ells agrair-los la seva col·laboració.

Cal destacar el treball i la il-lusió dels nostres alumnes per preparar aquesta jornada !

Per a més informació:

Altres