Informació

El passat divendres 17 de maig es van celebrar l'entrega de Premis Emprenedors Alt Empordà 2019 al Castell de Sant Ferran, el projecte Stop Cues del nostre institut va guanyar el premi a la millor idea de negoci a la categoria de Batxillerat i Cicles Formatius.

Stop Cues (la cua del bar) consisteix en una pàgina web que permet resoldre el problema de les cues als bars dels instituts, es basa en reservar el producte que es vol consumir, el qual és posteriorment entregat a l’alumne, a través d’un servei de taquilles. D’aquesta manera, a l’hora del pati, els alumnes ja disposarien del seu esmorzar. El pagament es faria amb l’empremta dactilar, que estaria vinculada al compte dels pares o tutors legals on es realitzaria automàticament el pagament

La proposta d'aquest projecte és de Joana Coll, Judit Domínguez, Hajar Khamer, Judit Romera i Alba Torrent, totes elles alumnes d'Economia de l'Empresa de 1r de batxillerat i tutorades per la professora Marta Cufí

El premi, entregat per la presidenta del Consell Comarcal, la Sra Montse Mindan, va consistir en una tablet per cadascuna de les guanyadores, un diploma i una estatueta commemorativa en forma de bombeta per l'institut.

A part d’aquest projecte, el nostre centre també va presentar:

  • Car-Elect que proposa especialitzar-se amb la mobilitat elèctrica i el lloguer de cotxes elèctrics. Les promotores del projecte són la Mansara Balde, l'Ainoa Garcia i la Laura Cobo, tutorades pel professor Marc Grijalvo i que estan cursant el 1r curs del Cicle Formatiu de Grau Superior de Administració i Finances.

  • Eco Explore centrat en la creació d’una agencia de viatges especialitzada en turisme receptiu, incorporant elements tecnològics i apostant per un model de turisme sostenible. Els promotors d’aquest projecte són la Vanessa López i en Cristian Rodríguez, alumnes del 1r curs del Cicle Formatiu de Grau Superior de Administració i Finances i tutorats pel professor Marc Grijalvo.

  • LetterAlt és una iniciativa emprenedora que busca oferir suport i recursos a les empreses del sector literari, a través d’una base de dades dedicada a l’actualitat i tendències de la literatura i oferint recursos informàtics especialitzats. La promotora del projecte és l’África Santeliz, alumna del 1r curs del CFGS de Desenvolupament d’Aplicacions Web i tutorada per la professora Elisabet Regí.

L'objectiu d’aquests premis és la promoció de la iniciativa emprenedora a la comarca, la difusió de la innovació i el reconeixement al valor afegit que aporten les ersones que ho fan possible.

Altres