Informació

El passat dimarts 22 de maig els alumnes de 3r d'ESO que cursen la matèria optativa d'Emprenedoria i han creat la cooperativa escolar Coopers van anar a Girona per assistir a la jornada d'emprenedoria dels instituts de les comarques gironines.

Aquestes cooperatives formen part del projecte EJE que té com a principal objectiu que els alumnes de secundària tinguin un primer contacte amb el món empresarial, mitjançant la creació i la gestió d’una empresa, desenvolupant una activitat mercantil d'intercanvi de productes amb una cooperativa sòcia.

La jornada va ser organitzada per EMPRENGI (Associació per a la promoció del cooperativisme i l’emprenedoria als centres educatius de les comarques de Girona) formada per professors de diferents instituts de la província i va comptar amb la col·laboració de l'Ajuntament de Girona, la Diputació de Girona i la Cambra de Comerç.

La primera part va transcórrer a l'Auditori de Girona i va consistir en la presentació de la cooperativa Cookingirona a on es promou el coworking cooperatiu entre professionals d'àmbits tan diversos com l'arquitectura,la fotografia...etc.

Seguidament es va procedir al lliurament de diplomes als 200 alumnes participants de 14 instituts de les comarques Gironines.

La segona part de la jornada va consistir en la Fira Mercat al passeig Pompeu Fabra, a càrrec de les 24 cooperatives de la demarcació de Girona que enguany formen part d'aquest projecte.

La nostra cooperativa oferia productes de l'Alt Empordà de gran qualitat i reconeixement , i va incloure, formatges del Mas Marcè, melmelades de Can Tuies, embotits de la Carnisseria Joan i Elena, galetes del Forn de la Barceloneta, oli de la Cooperativa d'Espolla, mel d'Abellaires Empordanesos i espelmes de Ceres Roura. A tots ells agrair-los la seva col·laboració.

La cooperativa sòcia d'aquest curs ha estat Braff dels Maristes de Girona.

Cal destacar el treball i la il-lusió dels nostres alumnes per preparar aquesta jornada !

Altres