Informació

El passat divendres 11 de maig es van celebrar l'entrega de Premis Emprenedors Alt Empordà 2018 a l'Auditori dels Caputxins i el projecte Komfy del nostre institut va guanyar el premi a la millor idea de negoci a la categoria de Batxillerat i Cicles Formatius.

Komfy és un sistema de calefactors per poder portar jaquetes fines a l'hivern. La proposta d'aquest projecte és de Holly Froom, Maria Campayo, Vanessa Meza i Alexandra Mourafiq, totes elles alumnes d'Economia de l'Empresa de 1r de batxillerat B.

El premi, entregat pel vicepresident primer del Consell Comarcal el Sr Joaquim Felip, va consistir en una tablet per cadascuna de les guanyadores, un diploma i una estatueta commemorativa en forma de bombeta per l'institut.

L'objectiu és la promoció de la iniciativa emprenedora a la comarca, la difusió de la innovació i el reconeixement al valor afegit que aporten les persones que ho fan possible.

Es premien les següents categories:

  • Premi Jove Empresari/a. Per a iniciatives promogudes per empresaris empordanesos menors de 42 anys.
  • Premi Emprenedor/a. Per a projectes que suposin la creació d’una nova empresa.
  • Premi a la millor idea de negoci. Proposada per estudiants dels instituts de la comarca.
  • Premi a la línia de negoci innovadora. Per a empresaris/es que hagin obert la línia de negoci més innovadora en els darrers tres anys.

Aquests premis estan organitzats per Associació de Joves Empresaris de Girona (AJEG), l’Ajuntament de Figures, el Consell Comarcal de l’Alt Empordà, el Setmanari de l’Alt Empordà i l’Associació Fòrum Imagina.

FELICITATS A LES GUANYADORES!

Altres