Informació

El passat dijous 15 de juny els alumnes de 3r d'ESO que cursen la matèria optativa d'Emprenedoria i fundadors de la cooperativa escolar SomJov, van anar a la seu de l'entitat ASIF de Figueres per fer un donatiu de 150€.

Aquesta cooperativa forma part del projecte EJE que té com a principal objectiu que els alumnes de secundària tinguin un primer contacte amb el món empresarial, mitjançant la creació i la gestió d’una empresa, desenvolupant una activitat mercantil d'intercanvi de productes amb una cooperativa sòcia.

El Sr. Oriol Vilanova i el Sr. Joan Prat, com a representants d'ASIF ens van presentar l'origen de l'entitat i els seus objectius.

ASIF, Associació de Serveis Integrals de Salut, és una entitat sense ànim de lucre situada al c/ Sant Llàtzer de Figueres dedicada a ajudar a la gent gran sense recursos o amb recursos mínims. Ho fan organitzant tallers, facilitant servei d'acompanyament i neteja de la llar, realitzant gestions...etc.

Els alumnes de la cooperativa, representats per la presidenta, Lorena Illanes, la Chaima Geuffa, secretària i la Judit Romera, tresorera, van fer entrega de 150€ provinents dels beneficis obtinguts en la comercialització de productes de proximat.

Des d'aquí volem agrair la col-laboració de pares, familiars, professors, alumnes..etc. que han adquirit els productes oferts per la cooperativa i també als proveïdors que han fet possible aquest projecte:

  • Mas Marcè
  • Can Tuies/ Rebost de l'Empordanet
  • Carnisseria Joan i Elena
  • Forn la Barceloneta
  • Cooperativa d'Espolla
  • Abellaires Empordanesos

Altres