Informació

El passat dimarts 11 de juny els alumnes de 3r d'ESO que cursen la matèria optativa d'Emprenedoria i fundadors de la cooperativa escolar CoopPop, van fer un donatiu a l'Associació Chidren of Africa de 50€.

Aquesta cooperativa forma part del projecte EJE que té com a principal objectiu que els alumnes de secundària tinguin un primer contacte amb el món empresarial, mitjançant la creació i la gestió d’una empresa, desenvolupant una activitat mercantil d'intercanvi de productes amb una cooperativa sòcia.

La Susanna Gómez fundadora de l'associació ens van presentar l'origen de l'entitat i els seus objectius. Children of Africa és una associació sense ànim de lucre que lluita per millorar la situació de l'educació, la salut i l'autonomia en pobles rurals de Kènia.

El passat divendres 17 de maig es van celebrar l'entrega de Premis Emprenedors Alt Empordà 2019 al Castell de Sant Ferran, el projecte Stop Cues del nostre institut va guanyar el premi a la millor idea de negoci a la categoria de Batxillerat i Cicles Formatius.

Stop Cues (la cua del bar) consisteix en una pàgina web que permet resoldre el problema de les cues als bars dels instituts, es basa en reservar el producte que es vol consumir, el qual és posteriorment entregat a l’alumne, a través d’un servei de taquilles. D’aquesta manera, a l’hora del pati, els alumnes ja disposarien del seu esmorzar. El pagament es faria amb l’empremta dactilar, que estaria vinculada al compte dels pares o tutors legals on es realitzaria automàticament el pagament

Altres