Informació

Durant els patis d’aquest curs 2016/17 s’han portat a terme diferent activitats esportives amb una participació variada, però que valorem molt positivament, tant d’esportistes com de públic.

Futbol Sala

Es va iniciar el curs amb una proposta de campionat de futbol sala al pati. El campionat es va allargar durant dos mesos, octubre i novembre, jugant una partit per pati. Es van apuntar 7 equips amb un total de 6-7 jugadors per equip. L’equip guanyador va ser els Invencibles.

Tenis Taula

Al mes de novembre es va iniciar el campionat de tenis taula. Es van fer dos campionats, un de jugadors nascuts després del 2003, amb 16 inscripcions i un altre pels altres també amb 16 inscripcions. El guanyador de nascuts després del 2003 va ser Pablo Ramos de 1r ESO C i el guanyador de la categoria absoluta va ser Joan Cruanyes de 3r ESO B.

Futbol indoor

A partir del mes de desembre vam iniciar una lliga de futbol indoor, dins del gimnàs. hi van participar 13 equips inscrits amb 5-6 jugadors per equip. El guanyadors del campionat van tornar a ser Els Invencibles i l’equip The Jefes. Aquest campionat hi va haver una gran afluència de públic a cada partit.

Colpbol

Els campionats van continuar amb aquest nou esport i que ha enganxat molt als alumnes. En aquest cas però, per millorar-ne la participació es feien partits amistosos. El més interessant va ser que els equips eren alumnes barrejats de tots els cursos i va funcionar molt bé.

Bàsquet 3x3

Una altra activitat que es va realizar van ser una sèrie de partits de bàsquet amb equips de 3 jugadors.

Campionat de Flexions i dominades

Cada dilluns al primer pati, des del mes de novembre, els alumnes que volien venien a dins el gimnàs a fer treball de força. Hi Han passat 26 alumnes diferents. Els rècords a destacar són: 64 flexions seguides de l’Andrei Ioana 4t ESO, 59 flexions seguides de l’Eric Campomanes 1r ESO, 22 dominades seguides de David Aguirre 4 ESO.

Altres