Informació

Des del centre estem treballant per tal de dinamitzar les hores de pati amb activitats esportives. N'és el coordinador el professor d'Educació Física Miquel Vilarrasa. Les activitats són obertes a tot l'alumnat del centre i dividits en categories segons edat. Des de que s'ha iniciat el curs s'estan fent campionats de futbol, de tennis taula, de força...

S'obre la inscripció al campionat de tennis taula de centre, per inscriureu-us cal omplir el formulari d'inscripció, tenint en compte les instruccions. També us podeu apuntar a la llista del suro del gimnàs. El termini d'inscripció finalitza el 22 de febrer

El campionat estarà dividit en 2 categories: 1r ESO i 2n ESO i OPEN (obert a tots els alumnes). Els de 1r i 2n ESO podeu escollir participar en el campionat del vostre curs, o en l'OPEN.

Calendari

  • Al web del centre es publicarà el calendari de partits on podreu consultar quan jugareu.
  • Els partits es jugaran al gimnàs, el dimecres durant els dos pati i el divendres només durant el segon pati.
  • Hi ha una previsió de quatre partits per jornada.
  • Si hi ha algun alumne que no pot jugar, per lesió o per absència d'algun jugador es passarà a jugar el següent partit.
  • Els jugadors mentre esperen, podran jugar a minitenis taula.

Normativa

  • Els partits es faran a 11 punts (diferència de 2), canviant cada dos serveis. El servei no cal que sigui creuat.
  • Durant els partits del campionat s'haurà de respectar almenys un metre de distància entre la taula i el públic.
  • El premi pels 3 guanyadors, és un esmorzar al bar.

Després d'una llarga lliga, ha arribat el final dels campionats de futbol sala de 1r i 2n ESO i de Colpbol. Durant aquesta última setmana s'ha celebrat les fases finals del dos torneigs. Tots els partits han estat molt igualats.

La classificació de l'equip Picapiedra per a la final de colpbol va ser a la fatídica tanda de penals. I la victòria final, se la va emportar el mateix equip, després de tres patis de pròrrogues.

Per l'altra banda, el guanyador de la final de futbol sala de 1r i 2n també s'ha decidit a la tanda de penals, quedant com a guanyador l'equip Team Futbol. El fet curiós és que aquest equip, també es va classificar per la final a la tanda de penals.

Iniciem les activitats de dinamització de patis d'aquest curs amb campionats de Colpbol i Futbol Sala. El campionat de Colpbol tindrà una sola categoria, mentre que el campionat de Futbol Sala dues: 1r cicle d'ESO, i categoria Open.

Els dilluns i dimecres al pati gran, tindrà lloc el campionat de Futbol Sala. El campionat per a primer cicle d'ESO al primer pati, i el campionat Open durant el segon pati. Us hi podeu apuntar telemàticament a INSCRIPCIÓ FUTBOL SALA i trobareu la normativa a Reglament Futbol Sala.

El termini d'inscripció finalitza el divendres 28 de setembre. El dimecres 26 de setembre us informarem del funcionament del campionat de Futbol Sala en una reunió al gimnàs a 1/4 d'11.

Altres