Informació

El divendres 18 de maig, professorat i alumnat del projecte "les Arrels" vàrem rebre les tutores i alumnes de 3r de primària de l’escola Salvador Dalí per presentar-los el projecte que els nostres alumnes de 2n ESO E han realitzat durant aquest curs.

Un cop donada la benvinguda per a part d’en Paco Malagón de l’equip directiu es van anar realitzant els següents actes:

  • Visualització i explicació dels diferents llocs d’origen treballats per l’alumnat del projecte: Marroc, Colòmbia, Hondures, Bolívia, Espanya, Catalunya.
  • Entrega d’un passaport simbòlic als diferents alumnes de l’escola del Salvador Dalí per a poder començar el viatge motivador i participatiu als diferents espais creats perquè en tres grups poguessin gaudir de les propostes que van preparar els alumnes del projecte. Es va realitzar un muntatge molt visual on hi havia tres espais en funció dels països d’origen dels alumnes de 2n ESO E. Els alumnes de l’Escola Salvador Dalí van poder gaudir i conèixer tradicions, formes de viure, espècies culinàries, diferents tipus de cuina , instruments musicals .......participant i experimentant molt atents a les instruccions dels alumnes del projecte.

  • Finalment, i com a comiat, es va representar el conte: "El carreter de l’altre vida" de Bolívia, fruit del treball realitzat d’expressió corporal dins del projecte.

L’experiència va ser molt positiva i motivadora com a treball de síntesi del projecte Les Arrels.


Altres