Informació

El passat dijous 5 de desembre vam fer la 1a trobada amb els alumnes del club de lectura per comentar els llibres llegits. Els alumnes van tractar diferents aspectes dels respectius llibres entre els quals destaquem els personatges, l’espai, el temps i l’opinió personal.

En Pere Vidal protagonista de La casa sota la sorra és un jove barceloní que troba feina a través d’un misteriós anunci al diari. A partir d’aquí viurà una gran aventura que el portarà fins El Caire on descobrirà la casa sota la sorra.

El llibre de Paul Auster té com a protagonista a l’Auggie Wren que treballa en un estanc de Brooklyn on l’escriptor Benjamin és client. Un bon dia s’assebenta de la passió de l’estanquer. Durant anys s’ha dedicat cada dia a la mateixa hora a fotografiar la cantonada enfront l’estanc. L’Auggie li explicarà l’origen d’aquesta peculiar afició i oferirà a l’escriptor la història pel conte de Nadal que tracta d’escriure.

Dos llibres interessants que us recomanem llegir i amb els quals alumnes i professors del Club de lectura hem gaudit plegats.

Altres