Informació

Amb el començament del curs escolar, també encetem les activitats del Club de lectura de l’Institut Cendrassos. Ho fem amb la mateixa il·lusió dels darrers anys i amb l'objectiu del club no canvia: potenciar el plaer per la lectura i l'intercanvi d'experiències lectores dels nostres alumnes.

Per començar hem convocat una sessió informativa del club per aquest divendres 21 de setembre. Tots aquells alumnes interessats en participar, podran trobar-se a l’aula 112 a les hores del pati amb els dinamitzadors del club: els professors Xavi Teixidor, Marta Planells i Àngel Rico. Allà se’ls farà cinc cèntims del funcionament i de les activitats previstes per a aquest curs i s'anotaran nom i cognoms dels que finalment vulguin participar.

En aquesta 4a edició llegirem novel·les d'autors catalans com Alejandro Palomas, Àngel Burgas o Pau Joan Hernández, de l’escriptor portugués Paolo Coehlo o del britànic Neil Gaiman. Títols com Quantic love, Paraules emmetzinades, Kamal i el alfabetistes o Coraline formaran part del ventall de lectures que ens faran descobrir i experimentar nous mons o personatges sorprenents.

Finalment, recordar que al mes de maig es farà una trobada intercentres de Clubs de lectura a la sala Catequística de Figueres. Engany l’escriptora convidada serà la barcelonina Sònia Fernàndez-Vidal.

Bon curs i bona lectura!!!

Altres