Informació

El passat 20 de desembre va tenir lloc la Festa de Nadal al nostre institut. Com cada any vam presentar un espectacle de caire nadalenc. Enguany els alumnes d’ESO que participen als tallers artístics (cant i dansa), així com també a la dinamització de patis (dansa), i els alumnes de l'optativa de música 4t conjuntament amb els alumnes de 2nESO, ens van presentar el seu treball amb tota la seva il·lusió i dedicació.

Des del Taller de Cant, alumnes de 1r i 2n d’ESO ens van oferir, com a mostra, la cançó “Pregunta-ho al professor” del musical UAP que realitzaran el proper mes de febrer en col·laboració amb diferents instituts de Girona.

Els alumnes de l'optativa de 4rt de música, juntament amb alumnes de segon d'ESO, van pujar a l'escenari a cantar nadales i alguna altra cançó típica catalana. Van crear un cor mixt i van aconseguir la participació del públic en la interpretació d'alguna de les cançons que van cantar. Una experiència que va agradar molt tant als participants com al públic.

L'alumnat de dansa de 1r i 2n ESO van presentar: Àngels i dimonis” amb música de l’Ariana Grande. L'espectacle de dansa va continuar amb música de Vedo Trip, i va finalitzar ballant amb tot el públic "All I want for Christmas is you" de Mariah Carey.

Altres