Informació

El passat 11 de juny al Teatre “la Cate” de Figueres, els alumnes del nostre centre van realitzar el festival de fi de curs, enguany amb el títol: “Els Òscars del Cendrassos”. Van participar els alumnes d’ESO dels tallers artístics en les especialitats de teatre, música coral i instrumental i dansa, i els alumnes de 4t ESO.

Els alumnes de l'optativa de 4rt de música, van participar en l'espectacle dels Òscars preparant dos temes musicals. Per una banda van cantar "City of Stars" cançó del musical "La La Land" i els van acompanyar de guitarra i teclat interpretat pels propis alumnes i professors. A més, van tocar i cantar plegats el tema "Count on me" de Bruno Mars que estava inclosa en la pel·lícula " A turtle's tale". Per aquesta cançó, van utilitzar la bateria, el piano i un Ukelele a més de la interpretació a cor.

Contents i satisfets del resultat, nervis a banda, s’ho van passar molt bé!!

En el Festival, des de l’assignatura de Música Coral, s'ha volgut compartir i fer visible el treball desenvolupat durant el curs escolar. Així, hem gaudit d'un recordatori del musical UAP, on els alumnes han interpretat cançons i ritmes corporals i també una recreació del videoclip Bohemian Rhapsody, cantada a quatre veus.

Els alumnes dels tallers artístics de dansa i els alumnes de 4t, ens varen oferir “Fired up”, “This is me”, i “we are all in this together”. Les ballarines van assajar de manera molt cohesionada i amb molta il·lusió i ganes, per poder oferir al públic un espectacle ben harmonitzat. Varen copsar l’esperit del musical del qual formaven part, aconseguint fer engrescar al públic present al teatre.

Els alumnes de l’aula de teatre van preparar dues peces inspirant-se en escenes i frases mítiques del cinema de tots els temps. El primer gag tenia com a escenari el mar, on pel·lícules com "Titanic", "Tiburón" o l’escena final de "Con falda y a lo loco" anaven lligant-se i formant un tot.

La segona peça es desenvolupava en un hotel una mica especial que podia ser tant el de pel·lícules com "El Resplandor" com el terrorífic motel de carretera de "Psicosis" però que es deia "Hotel Spa Rta" perquè esperava un hostes una mica especials i molt nombrosos... "300","Desayuno con diamantes" o "Psicosis" van coincidir en aquest esbojarrat gag.

Tant el guió com l’escenografia va ser obra dels alumnes, què van comptar amb l’ajut del departament de Visual i plàstica i l’edició de la professora de teatre.

Finalment, voldríem donar les gràcies a en Jordi Mascarella, per l’elaboració dels mini-vídeos de presentació de l’espectacle, a la Txus Batlle i ala Montse Griera, per la confecció de l’atrezzo, en Xavier Teixidor per la música i el llums, en Jordi Pino com a regidor.

A la Maria Parra per els números de teatre i entrega de premis, a en Jesús López i Àngel Pubill pels números de música, i a Mireia Cots i M. Carme Carreras pels números de Dansa.

Sense oblidar la col·laboració de molts professors del claustre, sense els quals hauria estat impossible dur a terme l’espectacle, i en especial la direcció del nostre centre.

Altres