Informació

El passat 20 de desembre va tenir lloc la Festa de Nadal al nostre institut. Com cada any vam presentar un espectacle de caire nadalenc. Enguany els alumnes d’ESO que participen als tallers artístics (cant i dansa), així com també a la dinamització de patis (dansa), i els alumnes de l'optativa de música 4t conjuntament amb els alumnes de 2nESO, ens van presentar el seu treball amb tota la seva il·lusió i dedicació.

Des del Taller de Cant, alumnes de 1r i 2n d’ESO ens van oferir, com a mostra, la cançó “Pregunta-ho al professor” del musical UAP que realitzaran el proper mes de febrer en col·laboració amb diferents instituts de Girona.

El passat 11 de juny al Teatre “la Cate” de Figueres, els alumnes del nostre centre van realitzar el festival de fi de curs, enguany amb el títol: “Els Òscars del Cendrassos”. Van participar els alumnes d’ESO dels tallers artístics en les especialitats de teatre, música coral i instrumental i dansa, i els alumnes de 4t ESO.

Els alumnes de l'optativa de 4rt de música, van participar en l'espectacle dels Òscars preparant dos temes musicals. Per una banda van cantar "City of Stars" cançó del musical "La La Land" i els van acompanyar de guitarra i teclat interpretat pels propis alumnes i professors. A més, van tocar i cantar plegats el tema "Count on me" de Bruno Mars que estava inclosa en la pel·lícula " A turtle's tale". Per aquesta cançó, van utilitzar la bateria, el piano i un Ukelele a més de la interpretació a cor.

El proper dimarts 11 de juny a 2/4 de 9 del vespre a la CATE, els alumnes dels tallers artístics del nostre institut (teatre, música i dansa) us presentaran l'espectacle de final de curs "ELS ÒSCARS"

Esperem que us agradi.

El proper 2 d'octubre s'iniciaran els tallers artístics, activitats extraescolars que l’institut ofereix de forma totalment gratuïta a tots els alumnes del centre. Cada dimarts de 15:45 a 16:45 els alumnes podran participar en un d'aquests tres tallers: Teatre, Música o Dansa i ball.

El proper dilluns 18 de juny a les 9 del vespre al nostre institut tindrà lloc l'espectacle de final de curs "AMORE MIO"

Els alumnes dels tallers artístics del nostre institut (teatre, música i dansa) us presentaran una obra que tracta les relacions vistes des de dues generacions diferents. La seguretat, la valentia, la convicció i l'amor per sobre de tot floreixen en aquesta història: una àvia i una néta que ens transportaran, potser, cap l'amor vertader, encara que ens trenqui els esquemes! encara que no sigui l'esperat!

Altres