Informació

El proper 2 d'octubre s'iniciaran els tallers artístics, activitats extraescolars que l’institut ofereix de forma totalment gratuïta a tots els alumnes del centre. Cada dimarts de 15:45 a 16:45 els alumnes podran participar en un d'aquests tres tallers: Teatre, Música o Dansa i ball.

El proper dilluns 18 de juny a les 9 del vespre al nostre institut tindrà lloc l'espectacle de final de curs "AMORE MIO"

Els alumnes dels tallers artístics del nostre institut (teatre, música i dansa) us presentaran una obra que tracta les relacions vistes des de dues generacions diferents. La seguretat, la valentia, la convicció i l'amor per sobre de tot floreixen en aquesta història: una àvia i una néta que ens transportaran, potser, cap l'amor vertader, encara que ens trenqui els esquemes! encara que no sigui l'esperat!

Des de les comissions de Música, Dansa i Teatre, juntament amb el departament de Visual i Plàstica es convoca el concurs de disseny del cartell de l'espectacle de final de curs.

BASES

 • Hi poden prendre part tots els alumnes matriculats a ESO, BTX i CF durant el curs 2017-2018.
 • Cal presentar el dibuix sobre cartolina, de mida foli (A-4) per una sola cara i utilitzant diferents tècniques.
 • Cal que hi figuri: ESPECTACLE FI DE CURS, INS. Cendrassos, MUSICAL: “AMORE MIO”,DIA:, LLOC:
 • El termini de recepció dels originals serà del 9 al 13 d’ abril.
 • Els alumnes de 2n ESO E i el professorat que ha treballat en el projecte Companyia T de Teatre volem fer-vos saber que el proper 30 de maig tindrà lloc, al nostre institut, la representació de l'obra que hem estat treballant durant tot el curs i que hem anomenat "Com redimonis es vivia a l'edat mitjana?".

  L'actuació tindrà lloc a l'aula 314 i comptarem amb un públic molt especial. Rebrem els alumnes de tercer de primària de l'escola Salvador Dalí perquè puguin gaudir dels 30 minuts que dura l'obra.

  Ens fa molta il·lusió acabar el projecte amb aquesta representació i tenim l'esperança que el nostre projecte tindrà una bona fi de festa.

  El passat dimarts 30 de maig la companyia T de Teatre de l'Institut Cendrassos va estrenar l'espectacle "Com redimonis es vivia a l'edat mitjana?". L'obra teatral va ser la culminació del projecte Companyia T de teatre iniciat a principis de curs i en el qual han treballat els alumnes de 2n d'ESO E. L'acte va comptar amb un públic molt especial, els alumnes de 6è de primària de l'Escola Salvador Dalí.

  Nervis, entrebancs d'última hora, mals de panxa i riures incontrolats a escena són algunes de les experiències que van poder viure els protagonistes amb aquest esdeveniment. Tant els alumnes com els professors estem molt satisfets amb el resultat de l'experiència, així com del que hem après treballant aquest projecte.

  Altres