Informació

El divendres 2 de febrer, amb el dinar de comiat que es va fer al centre, es va donar per finalitzat l’intercanvi lingüístic de llengua francesa entre el nostre institut, Cendrassos, i Lyceé Clémenceau de Montpellier.Aquesta activitat es va iniciar el primer trimestre quan els nostres alumnes i els de Montpellier van començar a tenir els primers contactes per correu.

Durant el segon trimestre, entre el 13 i el 16 de desembre, els nostres alumnes van anar a Montpellier. Van conviure amb les famílies franceses, van assistir a classes en el Lyceé Clémenceau i van visitar els llocs més emblemàtics de la zona.

La setmana del 31 de gener al 3 de febrer, van ser els nostres alumnes i les seves famílies que van acollir els companys francesos i aquests van assistir a algunes de les classes del nostre centre. També, es van preparar diferents activitats com ara un taller amb els “Castellers de Castelló” amb la participació de l’alumna de 2n de Batxillerat Xènia Giralt, una vista al museu Dalí, al barri jueu de Girona, al barri gòtic de Barcelona, entre altres sortides culturals i lingüístiques.

Aquest curs és el segon any que els nostres alumnes de l’optativa de francès tenen la possibilitat de participar en un intercanvi d’aquest tipus. L’objectiu del centre és donar continuïtat a aquests tipus d’activitats que contribueixen al desenvolupament personal i acadèmic de l’alumnat. A més a més, suposa una immersió lingüística cap a una altra llengua.

Altres