Informació

Com l’any passat, aquesta segona edició de l’intercanvi amb Bristol Free School a 3r d’ESO ja ha començat. La setmana del 5 al 12 de març, un grup d’11 estudiants ens han visitat, participant en les nostres classes, visitant llocs emblemàtics de Barcelona, Girona i Figueres, i convivint amb les nostres famílies acollidores.

L’experiència ha sigut millor que fantàstica. Els nostres alumnes no només han millorat els seus nivells d’anglès i castellà, sinó que a més s’ho han passat d’allò més bé amb les activitats que els alumnes catalans els havien preparat al tornar a casa. Des de jugar a futbol, anar amb bicicleta, dinar per Figueres, ballar fins que es feia fosc, anar a la platja i celebrar un comiat inoblidable al Planeta Màgic amb sessió de Karaoke inclosa.

Però no tot va ser diversió. També van treballar de valent. En les seves visites a Barcelona, Girona i Figueres, i en la seva participació a les aules, els 11 alumnes anglesos havien de preparar un petit treball de cloenda de la seva setmana, explicant en la última sessió del divendres 9, quines coses els havien agradat més, les que menys, quins menjars els havien sorprès, quines paraules havien après. I, curiosament, no havien menjat mai ni pipes ni fuet. Les noies van aprendre paraules com toalla i secador de pelo, i els nois árbitro, penal i entrenador... Per què serà?

Voldríem donar les gràcies a tots els que heu fet possible aquest projecte, no només als nostres alumnes, sinó també a les famílies. Sense elles, no haguéssim pogut tirar endavant aquest intercanvi. Moltes gràcies per la vostra implicació i entusiasme.

I ara a esperar dos mesos per poder anar a Bristol el proper mes de maig. Els nostres alumnes ja tenen moltes ganes de fer aquest viatge. I de ben segur que l’experiència serà immillorable. Així que fins el maig, on us podrem explicar més coses.

Us recomanem aquest vídeo Abans de Bristol, Figueres elaborat per la Mercè Coll de 3r ESO B, on es resumeixen les visites i activitats d'aquesta primera part de l'intercanvi. També tenim àlbum de fotografies Intercanvi Bristol: Figueres

Altres