El divendres 21 de maig a les 19:30h es va celebrar l’esperat acte de graduació a 2n de batxillerat a la Sala Polivalent del centre. A causa de la pandèmia només hi van poder assistir l’alumnat i el professorat però es va fer l’emissió en directe de l’acte perquè les famílies el poguessin seguir des de casa.

Enguany la Marta Malagón, exalumna de l’institut Cendrassos,  graduada en Biotecnologia i doctora en Biologia molecular, biomedicina i salut va apadrinar l’acte. Va exposar el seu recorregut acadèmic i professional i va encoratjar als alumnes a lluitar per aconseguir els seus objectius.

La Directora del centre, Helena Cortada i el coordinador de Batxillerat, Quim Moret també van dirigir unes paraules a l’alumnat de 2n de Batxillerat. Van posar de manifest la dificultat que representa cursar el batxillerat i van posar en valor el sobreesforç que l’alumnat ha hagut de fer a causa de la covid. Alhora van felicitar a l’alumnat per haver-ho aconseguit i els hi van desitjar molta sort en els seus futurs estudis.

En aquest acte també es va entregar de la XV edició dels premis del treball de recerca de 2n de batxillerat que organitza l’AMPA. En l’àmbit humanístic va obtenir el primer premi la Irene Torrent i el segon premi la Carlota Contreras. En l’àmbit científic hi va haver dos primers premis un per la Gina Tubert i l’altre per l’Aniol Cortada.

Es va concloure l’acte amb l’entrega de les orles per part de la Raquel Rojas, tutora de 2n de batxillerat B i Quim Moret, tutor de 2n de batxillerat A i amb el discurs d’alguns dels alumnes en representació dels seus companys a on el toc d’humor no va faltar.

Bodybuilding: more on anabolism and catabolism clenbuterol for sale digital bodybuilding – foundation for freedom.
  • Djau
  • erasmus +
  • Borsa de treball