Informació

En la 5a edició del Congrés de Recerca d’Alumnes de Centres de Secundària CRACS 2017 de la Universitat de Girona, d'entre els 25 treballs seleccionats hi tenim 3 alumnes de l'Institut. Les alumnes seleccionades del nostre centre són:

    • Eva Arnall Moret, amb el treball titulat "La transhumància de l'Alt Empordà al Ripollès per les carrerades mil•lenàries", tutoritzat per Jordi Galí.
    • Laia Descamps Vilà, amb el treball "Mètodes d'identificació de cadàvers en grans catàstrofes. És aquesta la meva vocació professional?", tutoritzat per Rosa Camps.
    • Maria Mir Cros, amb el treball "L'escolarització compartida de nens amb trastorns de l'espectre autista. Punts forts i febles a partir de l'anàlisi de tres casos", tutoritzat per Rosa Camps.

Aquestes estudiants han hagut d’enregistrar un vídeo per explicar, en un màxim de 2 minuts, el seu treball de recerca. Tots els vídeos finalistes es penjaran en el web de CRACS-UdG i es projectaran durant el congrés.

A partir del dilluns 27 de març a les 10h, es faran públics els vídeos i començarà el període de votació per a obtenir el Premi del Públic, que com especifiquen les bases de la convocatòria, s’atorgarà al vídeo que hagi tingut més visualitzacions i més “m’agrada”. Us animem a entrar-hi i a fer les vostres visualitzacions.

El CRACS tindrà lloc el dimecres dia 26 d’abril de 2017 a la Facultat de Dret de la Universitat de Girona (Campus Montilivi), on els estudiants hauran de defensar la seva recerca responent a les preguntes que els formulin els membres d’un tribunal.

Molta sort a totes tres!

Altres