Informació

Dijous 23 de novembre, quatre alumnes participants al projecte Erasmus+ d’anys anteriors, van explicar la seva experiència europea als alumnes de 1r curs de Cicles Formatius de Grau Mitjà.

Tots quatre, l’Àlvaro, la Mar, la Laura i la Tamara, van fer una estada a Dublín (Irlanda) d’entre 1 i 2 mesos on, a part de fer pràctiques en una empresa Irlandesa, van poder fer una immersió en la cultura i la llengua del país. Tots, van mostrar la seva satisfacció amb l’experiència viscuda i van recomanar als assistents d’aprofitar l’oportunitat que les beques Erasmus+ els ofereixen.

Aprofitem per recordar a tots els alumnes interessats que trobaran tota la informació a l’apartat Mobility dins la web del centre, i els animem a presentar la seva sol·licitud!

Aquest curs, i fins el pròxim setembre, quinze alumnes i dues professores de cicles formatius de l’institut Cendrassos gaudiran d’una beca Erasmus+ per poder realitzar les seves pràctiques FCT (formació en centres de treball) a l’estranger, els primers i per a realitzar estades formatives i “job shadowing” les segones.

Els alumnes, realitzen una estada d’entre un i dos mesos en empreses on desenvolupen activitats relacionades amb el seus estudis (informàtica i gestió i administració) als seus respectius països de destí: Àustria (Wolfsberg), Irlanda (Dublín, Cork i Wexford) i Anglaterra (Plymouth).

Divendres 26 de maig, matí. Aeroport de Barcelona. Origen? Figueres. Destí? Per la Tamara, la Mar, en Nicola i l’Álvaro, Dublín. Per l’Àlex, en Carlos i en Lluís, Wolfsberg. Tots, alumnes de cicles formatius que realitzaran pràctiques FCT a l’estranger.

Abans de pujar l’avió encara tenen temps de fer-se una selfie amb en Berto Romero!

Altres