Informació

Aquest curs, i fins el pròxim setembre, quinze alumnes i dues professores de cicles formatius de l’institut Cendrassos gaudiran d’una beca Erasmus+ per poder realitzar les seves pràctiques FCT (formació en centres de treball) a l’estranger, els primers i per a realitzar estades formatives i “job shadowing” les segones.

Els alumnes, realitzen una estada d’entre un i dos mesos en empreses on desenvolupen activitats relacionades amb el seus estudis (informàtica i gestió i administració) als seus respectius països de destí: Àustria (Wolfsberg), Irlanda (Dublín, Cork i Wexford) i Anglaterra (Plymouth).

Divendres 26 de maig, matí. Aeroport de Barcelona. Origen? Figueres. Destí? Per la Tamara, la Mar, en Nicola i l’Álvaro, Dublín. Per l’Àlex, en Carlos i en Lluís, Wolfsberg. Tots, alumnes de cicles formatius que realitzaran pràctiques FCT a l’estranger.

Abans de pujar l’avió encara tenen temps de fer-se una selfie amb en Berto Romero!

Des del passat 18 de setembre, quatre alumnes del CFGM de Gestió Administrativa estan fent una estada d’un mes a Anglaterra, on realitzen pràctiques a empreses de Plymouth (Devon).

La Sara Ruiz, l’Elizabeth Ramírez, la Vanesa López i l’Helena Pons s'allotgen a casa de famílies angleses autòctones i fan les pràctiques, una en una llibreria de segona mà, una en una entitat social d’ajuda a discapacitats i dues en una escola de Formació Professional.

Aquestes estades estan emmarcades dins la Formació en Centres de Treball, matèria que tots els estudiants de cicles formatius han de realitzar i que els permet desenvolupar, en el context laboral, els coneixements curriculars apresos. La possibilitat de poder fer aquestes pràctiques a l'estranger és gràcies al cofinançament del Programa Erasmus+ de la Unió Europea, al qual el nostre institut en forma part.

Les alumnes van marxar el 18 de setembre i tenen la tornada prevista pel 19 d’octubre i, tot i que l’objectiu principal de la seva estada són les pràctiques a l’empresa i la millora de l’anglès, tenen temps suficient per a fer turisme i conèixer altres estudiants de diferents indrets d’Europa!

Altres