Informació

Eva Arnall i Laia Descamps reben tres premis CRACS de la UdG pels seus treballs de recerca.

La UdG va celebrar aquest dimecres 27 d'abril, a la Facultat de Dret, una nova edició del Congrés de Recerca d'Alumnes de Centres de Secundària (CRACS) per posar en valor l'esforç realitzat pels estudiants en els seus treballs de recerca.

Van participar al congrés 25 estudiants seleccionats a la província de Girona i entre aquests, tres alumnes del nostre centre: l'Eva Arnall Moret, la Laia Descamps Vilà i la Maria Mir Cros, alumnes de 2n de batxillerat de l'Institut Cendrassos.

Durant el congrés es van visualitzar els vídeos dels diferents treballs participants i els alumnes van haver de defensar la seva recerca responent a les preguntes que els van formular els membres del tribunal. Tot seguit es van lliurar els premis a les millors recerques.

L'Eva Arnall Moret ha estat premiada per la Universitat de Girona pel seu treball de recerca titulat La transhumància de l’Alt Empordà al Ripollès per les carrerades mil•lenàries i tutoritzat pels professors Anna M. Comas i Jordi Galí; ha rebut el premi a LA MILLOR RECERCA EN L'ÀMBIT SOCIAL (500€) i el premi del PÚBLIC (500€),

En aquest premi del Públic s'han valorat el nombre de visites i els "m'agrada" al vídeo elaborat per l'alumna per explicar el seu treball de recerca.

La Laia Descamps Vilà ha estat premiada per la Universitat de Girona pel seu treball de recerca titulat Mètodes d'identificació de cadàvers en grans catàstrofes. És aquesta la meva vocació professional? i tutoritzat per la professora Rosa Camps; ha rebut el premi a LA MILLOR DEFENSA (500€). En aquest premi es valorava la solidesa de les argumentacions, la capacitat d’oratòria i la correcció lingüística de l’exposició de l’estudiant finalista davant les preguntes que li formulava el tribunal.

També volem destacar el mèrit de la Maria Mir Cros, com a finalista als premis CRACS, pel seu treball titulat L'escolarització compartida de nens amb trastorn de l'espectre autista tutoritzat per la Rosa Camps.

Moltes felicitats a totes tres!

Per a visualitzar els vídeos elaborats dels seus treballs podeu clicar a:

Altres