Informació

El passat dia 21 d’abril vam iniciar el conjunt d’actes que al llarg d’aquest any han de commemorar el 25è aniversari del nostre centre.

L’any 1990 es va construir als afores de Figueres un edifici que es convertiria més tard en el nostre centre. Inicialment era una extensió de l’Institut Ramon Muntaner on s’impartia 3 cursos de BUP juntament amb 2 línies de Primària. L’edifici era molt petit,enmig del descampat, on s’hi van afegir 2 barracots. Quan es va independitzar es va dir Institut Puigneulós i l’any 1992 es va passar a dir, finalment, Institut Cendrassos.

Com que la ciutat creixia es van començar a urbanitzar diferents sectors del barri Cendrassos i es van consolidar els espais públics com carrers, places i el parc de les Aigües. L’escola de primària la va absorbir l’Escola Salvador Dalí i l’edifici va ser ampliat de 8 aules a la cinquantena que té actualment.

Milers d’alumnes de Figueres i dels pobles veïns, des de Bàscara fins a la Jonquera, de Portbou a Vilafant, han cursat estudis en aquest centre. Hi han passat molts alumnes i professors que entre tots han posat els seu granet en la història d’aquest centre.

Al mes de juny tenim pensat fer un sopar al pati del centre pels alumnes, exalumnes , professors i exprofessors del centre. A la tardor farem una exposició de fotografies de tots els anys passats i es faran una sèrie de xerrades a càrrec d’alumnes i de professors del centre o que hi van estar.

Aquestes activitats les podeu anar seguint al nostre web, facebook i twitter amb el hashtag #25aniversariCendrassos.

Altres