Informació

Els nostre institut serà la seu dels tallers de la Jornada monogràfica sobre la Programació, la Robòtica i la impressió 3D (#PR3D2017) que es celebrarà a Figueres el 21 i 22 d'abril a Figueres. Aquestes Jornada, està organitzada pel grup de recerca DiM, l'Associació Espiral i Tramuntec, abastarà totes les etapes educatives, des de la primària fins a la universitat.

S'iniciarà el divendres 21 a la tarda a la sala Caputxins, amb una dotzena de comunicacions (15 minuts cadascuna) que tracten sobre noves experiències i iniciatives educatives en l'àmbit STEAM. Abans hi ha haurà la recepció i acreditació dels participants, i la inauguració del congrés.

El dissabte al matí, a l'institut tindran lloc els tallers gratuïts (prèvia inscripció) que inclouen pràctiques amb robots submàrins, mòbils android passant per diferents sistemes de programació de robots. Podeu visualitzar i inscriure-us en els tallers des de TALLERS #PR3D2017.

Es clourà la jornada, dissabte a la tarda a la sala Caputxins, amb diferents ponències, taula rodona, i finalment Cantata de coral a càrrec de Empordà Gospel Choir i d'alumnes de l'Escola Sant Pau de Figueres. L'acte institucional de cloenda serà a càrrec de la Il·lma Sra. Marta Felip, alcaldessa de Figueres.

Podeu trobar la informació de les activitats de la jornada PROGRAMA JORNADA #PR3D2017 .

Estarà complementada també per una JORNADA ON-LINE oberta a tothom, on també es podran presentar comunicacions. La inscripció és gratuïta a títol individual per a tots els mestres i professors de totes les institucions i centres educatius.

Aprofitant la Jornada, tindrà lloc la Mostra de treballs de Tecnologia de l'Alt Empordà, l'exposició es podrà visitar a la sala Caputxins durant la #PR3D2017. Alguns dels treballs que podreu visitar han estat realitzats per alumnes del nostre centre.


Màquina de bombolles de sabó dels alumnes de 3r ESO

Altres