Informació

Aquest dissabte 5 de febrer ha tingut lloc la sisena edició del DITMAE a Figueres i vuit alumnes del nostre centre hi han participat, resultant premiats sis d’ells. Aquests van ser els alumnes premiats:

    • Ada Gorgot-Palau Prat i Guillem Teixidor Mayolas de 1r BTX: 3r premi en el taller “L’infinit matemàtic i les seves paradoxes”.
    • Eva Arnall Moret i Meritxell Torrent Ragolta de 2n BTX: 3r premi en el taller “L’Arc de Sant Martí, els models de colors invisibles”.
    • Jordi Bujons Buscarons i Roser Cantenys Sabà de 2n BTX: 2n premi en el taller “L’infinit matemàtic i les seves paradoxes”.

També van participar al taller “De la matemàtica als jocs al joc de la matemàtica” els alumnes de 4t ESO Henrique José David Ribeiro Custodio i Biel Riera Molons.

Aquesta jornada ha reunit 136 participants d’uns vint centres de les Comarques Gironines i de la Catalunya Nord amb l’objectiu de mostrar als joves la presència de les Matemàtiques en l’actualitat en les diferents branques de la ciència, en les noves tecnologies i, fins i tot, en l’art.

La jornada estava estructurada en tres parts: una conferència, un taller amb monitors i un concurs per equips de dues persones. Les conferències les realitzaven professors de Matemàtiques de diferents universitats de Catalunya, i durant la matinal universitaris d’aquesta especialitat vetllaven perquè tot anés bé.

Un any més, felicitar a l’organització per la feina feta. Jornades com aquesta fan possible que els nostres alumnes vegin una matemàtica diferent a la que estan acostumats dins l’aula.

Altres