Informació

El passat 3 de març a l'espai El Pati de Figueres, els alumnes de CFGS Desenvolupament d'Aplicacions Web van presentar les cinc aplicacions amb les que participaran a la 7a edició del concurs WebsAlPunt.

Durant dues setmanes els alumnes han treballat per a construir aplicacions web i posar-les en funcionament. El Sr. Xavier Vallejo, tutor dels alumnes, ens explica que “el concurs #websalpunt és el marc idoni per dur a terme el primer projecte professional web d’aquests alumnes, la fundació puntCAT ens proporciona un domini per a cada grup d’alumnes així com una base de dades i un espai al núvol on desplegar l’aplicació.”

L'any 2011, alumnes del nostre institut ja van guanyar la primera edició del concurs i també l’edició internacional del mateix, el Dot Award. Més informació a: Primer premi del concurs WebsAlPunt per a l'Institut Cendrassos.

Des de llavors hem presentat projectes aconseguint sempre molt bons resultats, com . Per aquest motiu, aquest any, s’ha animat als alumnes a fer una presentació pública dels projectes que presenten.

Són cinc les aplicacions que participen des del Cendrassos:

    • apuntik.cat una aposta per la descoberta gamificada de la cultura local.
    • educate.cat una eina d’aprenentatge per a nens supervisada per professors.
    • klmsociety.cat una plataforma per a reutilització de llibres de text.
    • streamload.cat una web de vídeos.
    • vynilshare.cat una web vintage especialitzada en música en format vinil.

Alumnes, professors i públic han coincidit a destacar que ha estat una experiència molt positiva i que ajudarà als alumnes en el seu desenvolupament personal i professional. Per ara els alumnes ja han aconseguit uns quants premis, samarretes de la fundació punt CAT i uns regals ben originals de l’AMPA de l’Institut Cendrassos. Seguirem de prop el resultat del concurs i desitgem molt d'èxits a aquests alumnes.

Podeu veure el vídeo de l'esdeveniment a: Presentació de miniprojectes DAW.

Altres