Informació

Des de l'AMPA continuem col·laborant i participant en les activitats que organitza el centre. En aquesta diada de Sant Jordi lliurarem els premis als millors Treballs de Recerca de 2n de Batxillerat. També, els socis de l'AMPA d'ESO, BTX i CICLES podreu participar al sorteig de regals, recordeu que heu de portar el carnet.

Finalment, repartirem el llançament de pilotes per a tots els assistents a la festa de Sant Jordi.

"El poder de les històries a l'educació" és el títol de la conferència que tindrà lloc el dimecres 21 de març a les 8 del vespre a l'aula polivalent de l'institut. La xerrada està organitzada per l'AMPA i està dirigida a alumnes, famílies i professorat.

El ponent, Jordi Amenós Álamo, és constel·lador Familiar, formador en narrativa terapèutica i creativitat, narrador especialitzat en el treball de contes i metàfores per al desenvolupament humà. Format en Constel·lacions Familiars, en Constel·lacions Organitzacionals i en Salut Sistèmica, en Coaching Generatiu, Màster en Hipnosi Ericksoniana, Màster en Coaching amb PNL, Trainer en PNL, Hypnotist a la Proufood School, màster en PNL i Comunicació.

L'Associació de Mares i Pares d'alumnes de l'Institut ha convocat els Premis als Treballs de Recerca per a l'alumnat de 2n de Batxillerat del centre. És la dotzena edició d'aquests premis.

Les BASES són:

1.-Podran participar els alumnes matriculats a 2n de Batxillerat a l’Institut Cendrassos, que hagin presentat i aprovat durant el curs 2017-2018 el Treball de Recerca que correspon al seu currículum.

2.-Hi haurà 2 categories:

   a-Treballs de l’àmbit Científico-Tècnic.

   b-Treballs de l’àmbit Humanístic-Social.

3.-Es podran lliurar els treballs participants en aquest Premi des de l'1 de febrer al 12 de març, i es farà de la següent manera:

   3.1-Es presentaran dos exemplars (un en suport paper i un en format digital), a més del material necessari, a la Consergeria de l’Institut.

   3.2-Els treballs seran anònims. Per tant, no podrà haver-hi cap referència a noms ni a llocs que permetin identificar l’autor/a, ni al títol ni al contingut del treball, ni a les fotografies, ni a vídeos, si n’hi ha, (treure el nom i posar: Font pròpia de l’autor).

Els guanyadors del Concurs de Felicitacions de Nadal que l'institut organitza cada curs amb la col·laboració de l'AMPA han estat:

categoria A: 1r cicle d'ESO (1r i 2n d'ESO)

1r premi: Wassima Benslaiman, 2n ESO B
2n premi: Elena Gallego, 1r ESO D

categoria B: 2n cicle d'ESO (3r i 4t d'ESO)

1r premi: Gina Tubert (3r ESO B)
2n premi: Berta Jofre (3r ESO B)

categoria C: BTX i CF

1r premi: Ada Gorgot-Palau Prat, 2n BTX A
2n premi: Ada Gorgot-Palau Prat, 2n BTX A

Altres