Informació

Clica sobre la següent imatge, i et podràs descarregar i imprimir la fitxa d'inscripció a l'AMPA del Cendrassos.

El passat dilluns 23 d’abril es va dur a terme l’acte de lliurament dels premis de Treball de Recerca organitzat per l’AMPA de l’institut Cendrassos.

Des de fa anys l’AMPA premia els millors Treballs de Recerca presentats per l’alumnat de segon de batxillerat distingint dues categories segons l’àmbit de recerca, científic-tecnològic o humanístic-social, i atorgant un primer i segon premi en cadascuna d’elles.


El Sr. Josep Ma Teixidor, president de l'AMPA, va fer l'entrega de premis.

Enguany els guanyadors en l’àmbit científico-tecnològic el primer premi ha estat per a Guillem Teixidor i dos segons per a Isaac Llimona i per a Maria Peralba. En l’àmbit social-humanístic s’han atorgat el primer premi a Clara Rodríguez i la Judit Subirana ha obtingut el segon. La resta de participants han obtingut tots un obsequi per la seva participació.

El passat 21 de Març, i organitzada per l'Ampa, es va celebrar la Xerrada "El poder de les històries a l'educació", a càrrec del constel.lador familiar i formador en narrativa, Jordi Amenós Álamo. Una xerrada molt interessant​ i que fa reflexionar.

Des de l'AMPA continuem col·laborant i participant en les activitats que organitza el centre. En aquesta diada de Sant Jordi lliurarem els premis als millors Treballs de Recerca de 2n de Batxillerat. També, els socis de l'AMPA d'ESO, BTX i CICLES podreu participar al sorteig de regals, recordeu que heu de portar el carnet.

Finalment, repartirem el llançament de pilotes per a tots els assistents a la festa de Sant Jordi.

"El poder de les històries a l'educació" és el títol de la conferència que tindrà lloc el dimecres 21 de març a les 8 del vespre a l'aula polivalent de l'institut. La xerrada està organitzada per l'AMPA i està dirigida a alumnes, famílies i professorat.

El ponent, Jordi Amenós Álamo, és constel·lador Familiar, formador en narrativa terapèutica i creativitat, narrador especialitzat en el treball de contes i metàfores per al desenvolupament humà. Format en Constel·lacions Familiars, en Constel·lacions Organitzacionals i en Salut Sistèmica, en Coaching Generatiu, Màster en Hipnosi Ericksoniana, Màster en Coaching amb PNL, Trainer en PNL, Hypnotist a la Proufood School, màster en PNL i Comunicació.

Altres