Informació

Els guanyadors del Concurs de Felicitacions de Nadal que l'institut organitza cada curs amb la col·laboració de l'AMPA han estat:

categoria A: 1r cicle d'ESO (1r i 2n d'ESO)

1r premi: Wassima Benslaiman, 2n ESO B
2n premi: Elena Gallego, 1r ESO D

categoria B: 2n cicle d'ESO (3r i 4t d'ESO)

1r premi: Gina Tubert (3r ESO B)
2n premi: Berta Jofre (3r ESO B)

categoria C: BTX i CF

1r premi: Ada Gorgot-Palau Prat, 2n BTX A
2n premi: Ada Gorgot-Palau Prat, 2n BTX A

El passat dimecres 15 de novembre, organitzat per l’Associació de Mares i Pares de l’Institut Cendrassos, es va celebrar una xerrada sobre orientació escolar a càrrec de Ignasi Pineda, Headhunter i Assessor Universitari de l'empresa Talenn.

Aquesta trobada va tenir un gran èxit d’assistència, demostrant l’interès de pares i alumnes sobre aquest tema.

Com ja és tradicional, l'institut Cendrassos amb la col·laboració de l'AMPA, convoca el Concurs de Felicitacions de Nadal, obert a tot l'alumnat del centre. L'AMPA concedeix sis premis premis i una de les targetes guanyadores s'utilitzarà per felicitar les festes de Nadal a les famílies.

BASES

1.- Hi poden prendre part tots els alumnes matriculats a ESO, BTX i CF durant el curs 2017/18 a l'institut Cendrassos.

    • categoria A: 1r cicle d'ESO (1r i 2n d'ESO)
    • categoria B: 2n cicle d'ESO (3r i 4t d'ESO)
    • categoria C: BTX i CF

2.- Cal presentar el dibuix sobre cartolina o làmina en una sola cara, de mida de 15 x 21 cm:

    • La tècnica és lliure, es poden utilitzar diferents tècniques tan les tradicionals com les digitals.
    • Cal que hi figuri: "Institut Cendrassos" i "Bon Nadal 2017"

3.- El termini de recepció dels originals serà del 27 de novembre a l'1 de desembre. Els dibuixos concursants es lliuraran a consergeria, dins del termini establert. A la part posterior de la felicitació hi haurà de constar de manera clara: el nom, el cognom, el curs i el grup.

Des de l'AMPA us convidem a la xerrada informativa que tindrà lloc a l'institut el proper dia 15 de Novembre a les 8 del vespre. El Sr. Ignasi Pineda, Headhunter i Assessor Universitari de l'empresa Talenn, informarà i orientarà als alumnes i a les famílies del centre de les diferents opcions formatives: batxillerat, cicles formatius de grau mitjà, universitat, beques erasmus,...

El passat dia 19 d’Octubre, es va celebrar l’Assemblea anual de l’AMPA de l’Institut Cendrassos, amb una notable assistència de mares i pares d’alumnes.

A la sessió, es van explicar un resum de les activitats i projectes de l’AMPA durant el curs passat amb les partides pressupostaries invertides. A continuació, es van presentar les noves incorporacions a la Junta Directiva i es va fer un resum les activitats previstes pel proper any amb el seu pressupost assignat.

Podeu consultar totes les informacions que es van tractar a l'assemblea a ASSEMBLEA AMPA 19/10/17

Altres