Informació

"El poder de les històries a l'educació" és el títol de la conferència que tindrà lloc el dimecres 21 de març a les 8 del vespre a l'aula polivalent de l'institut. La xerrada està organitzada per l'AMPA i està dirigida a alumnes, famílies i professorat.

El ponent, Jordi Amenós Álamo, és constel·lador Familiar, formador en narrativa terapèutica i creativitat, narrador especialitzat en el treball de contes i metàfores per al desenvolupament humà. Format en Constel·lacions Familiars, en Constel·lacions Organitzacionals i en Salut Sistèmica, en Coaching Generatiu, Màster en Hipnosi Ericksoniana, Màster en Coaching amb PNL, Trainer en PNL, Hypnotist a la Proufood School, màster en PNL i Comunicació.

L'Associació de Mares i Pares d'alumnes de l'Institut ha convocat els Premis als Treballs de Recerca per a l'alumnat de 2n de Batxillerat del centre. És la dotzena edició d'aquests premis.

Les BASES són:

1.-Podran participar els alumnes matriculats a 2n de Batxillerat a l’Institut Cendrassos, que hagin presentat i aprovat durant el curs 2017-2018 el Treball de Recerca que correspon al seu currículum.

2.-Hi haurà 2 categories:

   a-Treballs de l’àmbit Científico-Tècnic.

   b-Treballs de l’àmbit Humanístic-Social.

3.-Es podran lliurar els treballs participants en aquest Premi des de l'1 de febrer al 12 de març, i es farà de la següent manera:

   3.1-Es presentaran dos exemplars (un en suport paper i un en format digital), a més del material necessari, a la Consergeria de l’Institut.

   3.2-Els treballs seran anònims. Per tant, no podrà haver-hi cap referència a noms ni a llocs que permetin identificar l’autor/a, ni al títol ni al contingut del treball, ni a les fotografies, ni a vídeos, si n’hi ha, (treure el nom i posar: Font pròpia de l’autor).

Els guanyadors del Concurs de Felicitacions de Nadal que l'institut organitza cada curs amb la col·laboració de l'AMPA han estat:

categoria A: 1r cicle d'ESO (1r i 2n d'ESO)

1r premi: Wassima Benslaiman, 2n ESO B
2n premi: Elena Gallego, 1r ESO D

categoria B: 2n cicle d'ESO (3r i 4t d'ESO)

1r premi: Gina Tubert (3r ESO B)
2n premi: Berta Jofre (3r ESO B)

categoria C: BTX i CF

1r premi: Ada Gorgot-Palau Prat, 2n BTX A
2n premi: Ada Gorgot-Palau Prat, 2n BTX A

El passat dimecres 15 de novembre, organitzat per l’Associació de Mares i Pares de l’Institut Cendrassos, es va celebrar una xerrada sobre orientació escolar a càrrec de Ignasi Pineda, Headhunter i Assessor Universitari de l'empresa Talenn.

Aquesta trobada va tenir un gran èxit d’assistència, demostrant l’interès de pares i alumnes sobre aquest tema.

Com ja és tradicional, l'institut Cendrassos amb la col·laboració de l'AMPA, convoca el Concurs de Felicitacions de Nadal, obert a tot l'alumnat del centre. L'AMPA concedeix sis premis premis i una de les targetes guanyadores s'utilitzarà per felicitar les festes de Nadal a les famílies.

BASES

1.- Hi poden prendre part tots els alumnes matriculats a ESO, BTX i CF durant el curs 2017/18 a l'institut Cendrassos.

  • categoria A: 1r cicle d'ESO (1r i 2n d'ESO)
  • categoria B: 2n cicle d'ESO (3r i 4t d'ESO)
  • categoria C: BTX i CF

2.- Cal presentar el dibuix sobre cartolina o làmina en una sola cara, de mida de 15 x 21 cm:

  • La tècnica és lliure, es poden utilitzar diferents tècniques tan les tradicionals com les digitals.
  • Cal que hi figuri: "Institut Cendrassos" i "Bon Nadal 2017"

3.- El termini de recepció dels originals serà del 27 de novembre a l'1 de desembre. Els dibuixos concursants es lliuraran a consergeria, dins del termini establert. A la part posterior de la felicitació hi haurà de constar de manera clara: el nom, el cognom, el curs i el grup.

Altres