Informació

El passat 21 d'abril vam celebrar a l'institut el Dia del Llibre, que coincideix amb les celebracions de Sant Jordi. Els departaments de català i castellà han decidit enguany obrir el ventall d'opcions a concurs, des de textos literaris escrits fins a associacions de paraules i imatges, auques inspirades en models literaris, objectes poètics i altres modalitats que han fet possible que cada alumne triés el format en què se sentia més còmode.

El nivell dels alumnes concursants ha estat alt, i és per això que només podem felicitar-nos per la resposta obtinguda i felicitar els estudiants guanyadors. Enhorabona a tots.

Durant la setmana en què se celebra el Dia del Llibre, la Biblioteca del Cendrassos ha organitzat una fira d'intercanvi de llibres a l'entrada de l'institut.

L'activitat, oberta a tots els membres de la comunitat educativa (alumnes, professors i PAS), ha durat quatre dies i ha comptat amb la col·laboració d'un bon nombre d'alumnes que ha volgut seure a la taula per fer-se responsables de l'intercanvi.

Altres