Informació

El passat divendres 12 de maig el Sr Francesc Planas, membre de l'associació FemCat,  va fer una xerrada dirigida als alumnes del cicle superior d'Administració i Financer.

El Sr Planas és conseller delegat de Prefabricats Planas, empresa especialitzada en la producció i muntatge d'elements de grans dimensions per a edificis i amb seu a Santa Coloma de Farners.

A la xerrada, el Sr Planas, va convidar als assistents a reflexionar sobre la constant interacció que tenim les persones amb les empreses i sobre les qualitats que ha de tenir un empresari.

Aquesta xerrada s'emmarca en el programa Escola i Empresa de la fundació FemCat que té com a objectiu apropar el món de l'empresa a l'escola i promoure l'emprenedoria entre els estudiants de Catalunya. Aquest és el 5 è any que l'institut participa en el programa.

FemCat és una fundació privada formada per empresaris i directius catalans que duu a terme i dóna suport a iniciatives que serveixin per al progrés de la societat catalana.

Des d'aquí volem agrair la tasca de l'associació FemCat i destacar la participació activa dels alumnes a través de la formulació de diferents preguntes.

Altres