Informació

Aquest passat 6 d’abril un grup de 30 alumnes de 1r de Batxillerat i de 3r d’ESO han visitat la fàbrica de matrícules SAMAR’T de Vilafant. La sortida està emmarcada dins les matèries d’Economia i Economia de l’Empresa, de batxillerat i d’Emprenedoria, d’ESO.

La visita a aquesta empresa puntera en la fabricació de matrícules per a tot tipus de vehicles, ens ha permès observar in situ el seu procés de fabricació. Cal destacar que fabriquen al voltant de 12 milions de matrícules l’any i aquestes es poden trobar en els cotxes de molts països, com a França, Bèlgica, Alemanya, Togo, Paraguai... per citar-ne alguns exemples.

Després d’una visita guiada a les instal·lacions, l'empresa ens ha obsequiat amb una placa personalitzada amb el nom de cadascun dels assistents. Ha estat un detall que els alumnes han agraït molt.

Des d’aquí volem agrair a l’empresa SAMAR’T l’oportunitat de visitar les seves instal·lacions i al Sr. Quim de Ciurana, director industrial, per les seves explicacions tan engrescadores.

Altres