Informació

El passat dimarts 15 de maig els alumnes de 3r d'ESO que cursen la matèria optativa d'Emprenedoria i han creat la cooperativa escolar SomJov van anar a Girona per assistir a la jornada d'emprenedoria dels instituts de les comarques gironines.

Aquestes cooperatives formen part del projecte EJE que té com a principal objectiu que els alumnes de secundària tinguin un primer contacte amb el món empresarial, mitjançant la creació i la gestió d’una empresa, desenvolupant una activitat mercantil d'intercanvi de productes amb una cooperativa sòcia.

El passat divendres 12 de maig el Sr Francesc Planas, membre de l'associació FemCat,  va fer una xerrada dirigida als alumnes del cicle superior d'Administració i Financer.

El Sr Planas és conseller delegat de Prefabricats Planas, empresa especialitzada en la producció i muntatge d'elements de grans dimensions per a edificis i amb seu a Santa Coloma de Farners.

A la xerrada, el Sr Planas, va convidar als assistents a reflexionar sobre la constant interacció que tenim les persones amb les empreses i sobre les qualitats que ha de tenir un empresari.

Altres