Informació

El passat divendres 11 de maig es van celebrar l'entrega de Premis Emprenedors Alt Empordà 2018 a l'Auditori dels Caputxins i el projecte Komfy del nostre institut va guanyar el premi a la millor idea de negoci a la categoria de Batxillerat i Cicles Formatius.

Komfy és un sistema de calefactors per poder portar jaquetes fines a l'hivern. La proposta d'aquest projecte és de Holly Froom, Maria Campayo, Vanessa Meza i Alexandra Mourafiq, totes elles alumnes d'Economia de l'Empresa de 1r de batxillerat B.

El premi, entregat pel vicepresident primer del Consell Comarcal el Sr Joaquim Felip, va consistir en una tablet per cadascuna de les guanyadores, un diploma i una estatueta commemorativa en forma de bombeta per l'institut.

El passat dilluns 7 de maig es van presentar els projectes que opten a la categoria de premi a la millor idea de negoci, que té per objectiu premiar les idees de negoci més creatives dels estudiants dels instituts de la comarca.

Aquests premis estan organitzats per Associació de Joves Empresaris de Girona (AJEG), l’Ajuntament de Figures, el Consell Comarcal de l’Alt Empordà, el Setmanari de l’Alt Empordà i l’Associació Fòrum Imagina.

El nostre centre va presentar 4 projectes:

Altres