Informació

El Club de lectura de l'institut inicia les seves activitats amb dues sessions informatives dirigides a tots aquells alumnes del centre interessats en participar-hi.

La primera convocatòria, per als alumnes de 1r i 2n d'ESO, és el proper dimecres 27 de setembre a les 12:30h (2n pati) a l'aula 113.

La sessió per als alumnes de 3r i 4t d'ESO, serà dimecres 4 d'octubre també a les 12:30h (2n pati) i a l'aula 113.

Animeu-vos!!!

Aquest curs el Club de Lectura continua amb el seu objectiu d’oferir títols suggeridors als alumnes de l’institut interessats en la lectura.

A la reunió inicial i informativa de l’octubre es van inscriure un total de 43 alumnes (14 de primer cicle i 29 de segon cicle), que s’han agrupat de la següent manera:

    • Grup 1: 14 alumnes de 1r i 2n ESO.
    • Grup 2: 15 alumnes de 3r ESO.
    • Grup 3: 14 alumnes de 4t ESO i 1r Batxillerat.

Els dinamitzadors dels grups són respectivament els professors de llengua: Àngel Rico, Marta Planells i Xavier Teixidor.

Durant el primer trimestre, els alumnes del primer grup llegeixen "Balada del funicular miner" de Pau Joan Hernández i els alumnes del segon i tercer grup "Cometas en el cielo" de Khaled Hosseini.

Enguany hem engegat un nou projecte a l'institut, el Club de Lectura, un espai de trobada per fer tertúlia sobre el llibre que hem llegit prèviament, amb l'objectiu de fomentar el gust per la lectura.

Un club de lectura es pot definir com un grup de persones que es posen d'acord a llegir el mateix llibre per després reunir-se per parlar-ne. Aquesta trobada pot ser presencial o virtual, ja sigui en el marc d'una biblioteca pública o d'un institut, en una hora i un dia concret, per expressar les pròpies opinions en les xarxes socials d'Internet o en un bloc.

El Club de lectura de l'IES Cendrassos tindrà lloc els dimarts a la tarda a partir de les 16,45h i tothom que s'hi vulgui apuntar pot enviar un correu a la següent adreça:

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Altres