Informació

Des de les comissions de Música, Dansa i Teatre, juntament amb el departament de Visual i Plàstica es convoca el concurs de disseny del cartell de l'espectacle de final de curs.

BASES

 • Hi poden prendre part tots els alumnes matriculats a ESO, BTX i CF durant el curs 2017-2018.
 • Cal presentar el dibuix sobre cartolina, de mida foli (A-4) per una sola cara i utilitzant diferents tècniques.
 • Cal que hi figuri: ESPECTACLE FI DE CURS, INS. Cendrassos, MUSICAL: “AMORE MIO”,DIA:, LLOC:
 • El termini de recepció dels originals serà del 9 al 13 d’ abril.
 • Els alumnes de 2n ESO E i el professorat que ha treballat en el projecte Companyia T de Teatre volem fer-vos saber que el proper 30 de maig tindrà lloc, al nostre institut, la representació de l'obra que hem estat treballant durant tot el curs i que hem anomenat "Com redimonis es vivia a l'edat mitjana?".

  L'actuació tindrà lloc a l'aula 314 i comptarem amb un públic molt especial. Rebrem els alumnes de tercer de primària de l'escola Salvador Dalí perquè puguin gaudir dels 30 minuts que dura l'obra.

  Ens fa molta il·lusió acabar el projecte amb aquesta representació i tenim l'esperança que el nostre projecte tindrà una bona fi de festa.

  El passat dimarts 30 de maig la companyia T de Teatre de l'Institut Cendrassos va estrenar l'espectacle "Com redimonis es vivia a l'edat mitjana?". L'obra teatral va ser la culminació del projecte Companyia T de teatre iniciat a principis de curs i en el qual han treballat els alumnes de 2n d'ESO E. L'acte va comptar amb un públic molt especial, els alumnes de 6è de primària de l'Escola Salvador Dalí.

  Nervis, entrebancs d'última hora, mals de panxa i riures incontrolats a escena són algunes de les experiències que van poder viure els protagonistes amb aquest esdeveniment. Tant els alumnes com els professors estem molt satisfets amb el resultat de l'experiència, així com del que hem après treballant aquest projecte.


  El dissabte 1 de juny, a la sala de teatre de la Catequística de Figueres, a les 12 del migdia, alumnes d'ESO de l'Institut Cendrassos interpretaran l'obra de teatre-musical MALALTES PER CONCURSAR.

  En un hospital tot esbojarrat s'hi prepara la gravació d'un concurs musical per part de TV3 en el que hi participen diversos personatges del propi hospital: infermeres, malalts, servei i visitants. A través de 4 escenes se'ns presentaran en un ambient de certa histèria col·lectiva. Finalment tots els nervis s'acaben un cop s'aixeca el teló i comença l'espectacle.

  L'obra es presentarà dins la programació De prop o de lluny, teatre al juny, juntament amb altres espectacles interpretats per alumnes d'altres centres educatius de Figueres.

  Altres