Informació

Avui, diada de Sant Jordi, hem fet públics els treball premiats en les diferents categories del Certamen literari. En aquesta edició especial d'EL SURO hi trobareu un recull dels treballs guanyadors: des de textos literaris escrits fins a associacions de paraules i imatges, auques inspirades en models literaris, objectes poètics i altres modalitats.

Cliqueu sobre el botó FULLSCREEN (rectangle a la part inferior dreta) per llegir la revista.

El seminari d'Economia i Emprenedoria organitza la II Jornada d'Emprenedoria que té com a objectiu emfatitzar els valors emprenedors entre els alumnes de post obligatòria. Aquest acte es celebrarà el proper dilluns 16 d'abril a l'Escola d'hostaleria.

El tema triat per aquesta jornada és el de SABORS, ja que comptarem amb la presència dels fundadors de l'empresa Llagurt i de l'empresa laCroket, joves emprenedors que han sabut trobar el seu espai en l'alimentació de qualitat, utilitzant productes de proximitat i sistemes d'elaboració casolans.

El programa de la jornada és:

Durant aquest segon trimestre hem posat a la vostra disposició moltes lectures, entre les quals podeu trobar les següents:


NUEVE LIRAS DE HIEDRA Y UN SECRETO, adaptación de Alfredo Reina y Emilia Navarro

Comunicar nuestros sentimientos se puede convertir en un tabú, por miedo a que la sensibilidad cruce la delgada línea que la separa del ridículo. Cada época, cada cultura, cada poeta elaboran de forma diferente su experiencia del amor, la amistad, la naturaleza, el paso del tiempo o el sentido de la vida. Ésta es la historia sentimental de la poesía española hasta el siglo XVIII.

Aquest passat 19 de març els alumnes de la cooperativa de 3r d’ESO, Coopers, hem visitat l’empresa Ceras Roura.

Els principals objectius de la visita han estat per una banda, veure el funcionament real d’una empresa, i per una altra, i no menys important, conèixer de primera mà alguns del productes que aquest curs la cooperativa vendrà en el seu catàleg, més concretament, espelmes i ambientadors d’aquesta empresa.

La primera part de la visita, ha estat al show room a on la Tati Roig, responsable de projecció externa, ens ha fet mostrat la seva àmplia cartera de productes, destacant com a novetat per aquesta temporada, les espelmes amb insecticida, ideals per a vetllades a l’aire lliure.

La segona part de la visita ha estat en el propi taller de producció, on els estudiants han pogut observar tot el procés de producció de les espelmes: des de l’entrada de la parafina en estat líquid fins a l’envasat dels productes ja preparats per a ser distribuïts.

Ja hem arribat al final del segon trimestre i, per tant,ja tornem a tenir aquí la revista digita El Suro. El Suro pretén informar-vos de tot el que passa al nostre entorn, d'una forma fresca i juvenil.

Cliqueu sobre el botó FULLSCREEN (rectangle a la part inferior dreta) per llegir la revista.

Altres